Hultafors Group kjerneverdier.

Innsikt - betjene ekte behov.

Alt begynner og slutter med våre kunder og brukere. Alt vi gjør, gjør vi for å dekke ekte behov. Vi har et utenifra-inn perspektiv og alle våre produkter og servicer stammer fra behovene til våre kunder og profesjonelle brukere.

Vi arbeider tett, og har et sterkt forhold til våre kunder og sluttbrukere. For å lykkes går vi i deres sko, ser ting fra deres side og lar deres behov guide vårt arbeid. Vi strever for å kunne gjøre en forskjell.

Tillit - være til å stole på, på alle måter.

Vi er en partner du kan stole på - på alle måter, internt som eksternt. Vi utfører til rett tid og i henhold til forventningene.

Ved å tilby en Portfolie med ledende varemerker og produkter, i kombinasjon med overlegen kundeservice, er vi en solid partner - noen alle interessenter alltid kan stole på. Når vi sier vi eksisterer for å skape en bedre hverdag for håndverkere, mener vi det virkelig.

handling - effekt er alt.

Vi handler. Vi utvikler oss ved å gjøre. Vi er alltid forbredt og med muligheten til å handle raskt og levere de beste løsningene for hver unike situasjon. Det er slik vi får ting gjort. Med åpne sinn søker vi nye måter og nye løsninger, og så langt det går strever vi mot forenkling.  

Respekt - Respekt for personer og planeten.

Vi har tro på våre kollegaer og respekterer individer. Vi omfavner teamarbeid, ydmykhet, bærekraft og forståelse for andre.

Vi har forståelse for at forretninger og organisasjoner handler om mennesker, og at det er mennesker som er forskjellen mellom gjennomsnitt og suksess. Vi støtter derfor hverandres utvikling, både individuelt og team, og sørger for at alle kan bidra til suksess for firmaet.

Det finnes ingen snarveier da det kommer til forretningsetikk og vi driver vår virksomhet med kompromissløs integritet. Vi respekterer ulikheter og tar vårt samfunnsansvar på alvor, herunder fremme et bærekraftig miljø ved utvikling og produksjon av produkter og prosesser som integrerer med den naturlige eco syklus og verdikjeden.