Hultafors Group management.

 
 
image

Ole Kristian Jødahl

Chief Executive Officer, CEO

Ole har vært administrerende direktør i Hultafors Group siden januar 2017.

Før han begynte i Hultafors Group, arbeidet han 17 år i SKF. De første syv årene bestod av virksomhetsstyring, deretter hadde han flere ulike roller knyttet til drift. 

image

Peter Edwinson

Chief Financial Officer, CFO

Som økonomidirektør er Peter ansvarlig for konsernets økonomistyring, virksomhetsstyring, regnskapsrapportering, økonomisk planlegging og håndtering av finansielle risikoer.

Peter har jobbet som økonomidirektør i Hultafors Group siden 2004. Før det jobbet han i PwC som autorisert revisor, han har også bakgrunn som konsulent innen bedriftsfinansiering.

image

Jens Eriksson

DIRECTOR M&A and STRATEGY

Jens er ansvarlig for Hultafors Groups generelle M&A-agenda, den strategiske planleggingsprosessen og prosjektstyringskontoret, som koordinerer gjennomføringen av strategiske initiativer.

Før Jens begynte i Hultafors Group, var han direktør for forretningsutvikling i Investment AB Latour, Hultafors Groups holdingselskap. Før dette jobbet han for skjæringsløsning- og sveiseleverandøren, ESAB, der han hadde ulike roller knyttet til blant annet markedsføring, prising og strategiske prosjekter. Jens sin tidligere erfaring omfatter ulike roller innen ledelsesrådgivning.
 
Jens har en mastergrad i anvendt matematikk fra Chalmers tekniske høyskole og en Bachelorgrad i Bedriftsøkonomi fra Universitetet i Gøteborg.
image

Linda Andrén

Chief Operational Excellence & Sustainability

Linda er ansvarlig for forretningsenheten Tools & Ladders, og leder også CSR-arbeidet i Hultafors Group.

Forretningsområdets ansvar omfatter produktutvikling, produksjon, innkjøpsvirksomhet, lagerhold og eierskap over varemerkeplattformen. CSR-arbeidet omfatter Hultafors Groups kvalitets- og miljøarbeid samt vårt Lean-arbeid.
 
Linda har bakgrunn fra investeringsselskaper og oppstartsbedrifter, og har hatt ulike roller ved universitetet. Hun har en Mastergrad i Sivilingeniør og et lisensiat i teknologiledelse, begge fra Chalmers tekniske høyskole i Gøteborg.
image

Anna Sand

Director HR & Communications

I sin rolle fokuserer Anna på å støtte vekst og endring i en organisasjon i utvikling, personer og team, samt å etablere en effektiv HR-støtte for ledere.

Anna har bred erfaring med HR i selskaper som som har opplevd rask vekst. Hun har en mastergrad i HR fra Universitetet i Gøteborg.

image

Torbjörn Eriksson

Chief Commercial Officer, CCO

Som Chief Compliance Officer er Torbjörn kommersielt ansvarlig, noe som innebærer at han tar seg av sentrale kommersielle ressurser som markedsføring, forretningsprosesser, forretningsutvikling, netthandel og digitalisering.

Torbjörn leder dessuten Hultafors Groups markedsoperasjoner, deriblant salgsselskapene i 14 land og det internasjonale salget (eksport og internasjonale direktekontoer).
 
Torbjörn har bakgrunn fra IT- og industrisektoren, der han har hatt ulike lederroller i selskaper som Cisco Systems, B&B Tools, Statoil Lubricants og Monier Roofing. 
image

Camilla Monefeldt Kirstein

DIRECTOR BUSINESS UNIT WORKWEAR

Camilla har vært direktør for forretningsenhetene siden 2013, og er ansvarlig for varemerkene Snickers Workwear, EripioWear og Puvab.

Før hun begynte i Hultafors Group, hadde Camilla ulike lederstillinger i Oriflame Cosmetics AB, SAS-konsernet og K-World, hun jobbet også som bedriftsøkonomisk konsulent i McKinsey & Company.
 
Camilla har en mastergrad Industriell Økonomi fra NTNU i Norge og en mastergrad i Operational Research fra London School of Economics and Political Science (LSE).
image

Mikael Sundström

Director Business Unit Footwear & Dunderdon

Mikael has been Business Unit Director since 2019, and is responsible for our brands Solid Gear, Dunderdon and Toe Guard.

Before joining Hultafors Group, Mikael served as CEO and Chairman of the Board in scale-up companies with focus on international expansion. Mikael has also served in various leadership positions at large-cap companies Ericsson and ASSA ABLOY.

Mikael has a M.Sc. in Industrial Engineering and Management from Chalmers University, Sweden coupled with Business studies at Simon Fraser University, Canada.

image

Joakim Ohlander

Director Business Unit Head Protection

Før Joakim begynte i Hultafors Group, var han medeier og MD i Hellberg Safety i 8 år.

Joakim har tidligere jobbet internasjonalt innen personlig verneutstyr og medisinsk virksomhet, og har hatt flere lederroller i EU, Asia, Afrika, Latin- og Nord-Amerika.

Joakim har en ingeniørgrad og en Mastergrad i juss.
image

Peter Chatel

President Hultafors Group North America

Peter er ansvarlig for å Hultafors Group i Amerika. Fokuset til Peter er å lede strategier for å oppnå vekst for Johnson Level, i tillegg til å lansere alle merkene til Hultafors Group i det amerikanske markedet.

Før han begynte i Hultafors Group i slutten av 2018, drev Peter med kommersielle og generelle lederstillinger med Black & Decker, Pentair Tool Group, Walter Meier, og nylig Senco Brands. Han har arbeidet i både Canada og New Zealand. Peter tok en Bachelorgrad i Business Marketing fra Michigan State University, og en MBA fra Loyola University of Maryland. 

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer