Hultafors Group management.

 
 
image

Ole Kristian Jødahl

Chief Executive Officer, CEO

Ole har vært administrerende direktør i Hultafors Group siden januar 2017.

Før han begynte i Hultafors Group, arbeidet han 17 år i SKF. De første syv årene bestod av virksomhetsstyring, deretter hadde han flere ulike roller knyttet til drift. 

image

Peter Edwinson

Chief Financial Officer, CFO

Som økonomidirektør er Peter ansvarlig for konsernets økonomistyring, virksomhetsstyring, regnskapsrapportering, økonomisk planlegging og håndtering av finansielle risikoer.

Peter har jobbet som økonomidirektør i Hultafors Group siden 2004. Før det jobbet han i PwC som autorisert revisor, han har også bakgrunn som konsulent innen bedriftsfinansiering.

image

Jens Eriksson

DIRECTOR M&A and STRATEGY

Jens er ansvarlig for Hultafors Groups generelle M&A-agenda, den strategiske planleggingsprosessen og prosjektstyringskontoret, som koordinerer gjennomføringen av strategiske initiativer.

Før Jens begynte i Hultafors Group, var han direktør for forretningsutvikling i Investment AB Latour, Hultafors Groups holdingselskap. Før dette jobbet han for skjæringsløsning- og sveiseleverandøren, ESAB, der han hadde ulike roller knyttet til blant annet markedsføring, prising og strategiske prosjekter. Jens sin tidligere erfaring omfatter ulike roller innen ledelsesrådgivning.
 
Jens har en mastergrad i anvendt matematikk fra Chalmers tekniske høyskole og en Bachelorgrad i Bedriftsøkonomi fra Universitetet i Gøteborg.
image

Torbjörn Eriksson

Chief Commercial Officer, CCO

Som Chief Compliance Officer er Torbjörn kommersielt ansvarlig, noe som innebærer at han tar seg av sentrale kommersielle ressurser som markedsføring, forretningsprosesser, forretningsutvikling, netthandel og digitalisering.

Torbjörn leder dessuten Hultafors Groups markedsoperasjoner, deriblant salgsselskapene i 14 land og det internasjonale salget (eksport og internasjonale direktekontoer).
 
Torbjörn har bakgrunn fra IT- og industrisektoren, der han har hatt ulike lederroller i selskaper som Cisco Systems, B&B Tools, Statoil Lubricants og Monier Roofing. 
image

Anna Sand

Director HR & Communications

I sin rolle fokuserer Anna på å støtte vekst og endring i en organisasjon i utvikling, personer og team, samt å etablere en effektiv HR-støtte for ledere.

Anna har bred erfaring med HR i selskaper som som har opplevd rask vekst. Hun har en mastergrad i HR fra Universitetet i Gøteborg.

image

Camilla Monefeldt Kirstein

DIRECTOR BUSINESS UNIT WORKWEAR

Camilla har vært direktør for forretningsenhetene siden 2013, og er ansvarlig for varemerkene Snickers Workwear, EripioWear og Puvab.

Før hun begynte i Hultafors Group, hadde Camilla ulike lederstillinger i Oriflame Cosmetics AB, SAS-konsernet og K-World, hun jobbet også som bedriftsøkonomisk konsulent i McKinsey & Company.
 
Camilla har en mastergrad Industriell Økonomi fra NTNU i Norge og en mastergrad i Operational Research fra London School of Economics and Political Science (LSE).
image

Linda Andrén

Chief Operational Excellence & Sustainability

Linda er ansvarlig for forretningsenheten Tools & Ladders, og leder også CSR-arbeidet i Hultafors Group.

Forretningsområdets ansvar omfatter produktutvikling, produksjon, innkjøpsvirksomhet, lagerhold og eierskap over varemerkeplattformen. CSR-arbeidet omfatter Hultafors Groups kvalitets- og miljøarbeid samt vårt Lean-arbeid.
 
Linda har bakgrunn fra investeringsselskaper og oppstartsbedrifter, og har hatt ulike roller ved universitetet. Hun har en Mastergrad i Sivilingeniør og et lisensiat i teknologiledelse, begge fra Chalmers tekniske høyskole i Gøteborg.
image

Andreas Westling

Director Business Unit Footwear & Dunderdon

Andreas sitt hovedansvar er å støtte salgsorganisasjonen med topp moderne produkter innen forretningsenheten. Han er dessuten direktør for den juridiske enheten i Tradeport.

Andreas er tidligere eier og medstifter av Tradeport med varemerkene Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon siden 2004. Før det jobbet han 4 år som fagdirektør for kunder i den farmasøytiske sektoren innen IBM. Andreas har også jobbet som konsulent for Mercuri International.

image

Joakim Ohlander

Director Business Unit Head Protection

Før Joakim begynte i Hultafors Group, var han medeier og MD i Hellberg Safety i 8 år.

Joakim har tidligere jobbet internasjonalt innen personlig verneutstyr og medisinsk virksomhet, og har hatt flere lederroller i EU, Asia, Afrika, Latin- og Nord-Amerika.

Joakim har en ingeniørgrad og en Mastergrad i juss.
image

Johan Hult

Director Business Development

Som innovasjonsdirektør i Hultafors Group har Johan ansvaret for innovasjon på konsernnivå. Johan er tidligere eier og medstifter av Tradeport, med merkene Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon.

Før jobbet Johan internasjonalt innen forretningsutvikling. Johan har en bachelorgrad i International Business and Management fra San Jose State University i USA, og har i tillegg studert økonomi og administrasjon ved Lundwig-Maximillians i München i Tyskland.

image

Helena Grubb

Director Business Area Hardware

Helena er direktør for Business Area Hardware, som inkluderer merkene Hultafors, Wibe Ladders og Johnson. Hun er ansvarlig for produktstyring, produktutvikling og drift i fabrikkene i Europa og USA.

Før Helena startet i Hultafors Group, hadde hun forskjellige ledende stillinger innen salg, produktledelse, R&D og drift i bransjer som blant annet jobbet for Husqvarna, ASSA Abloy, ALPS og Sandvik. Helena har en mastergrad i Industriell Ingeniør og Ledelse fra Luleå, teknologisk universitet. 

image

Peter Chatel

President Hultafors Group North America

Peter er ansvarlig for å Hultafors Group i Amerika. Fokuset til Peter er å lede strategier for å oppnå vekst for Johnson Level, i tillegg til å lansere alle merkene til Hultafors Group i det amerikanske markedet.

Før han begynte i Hultafors Group i slutten av 2018, drev Peter med kommersielle og generelle lederstillinger med Black & Decker, Pentair Tool Group, Walter Meier, og nylig Senco Brands. Han har arbeidet i både Canada og New Zealand. Peter tok en Bachelorgrad i Business Marketing fra Michigan State University, og en MBA fra Loyola University of Maryland. 

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer