Besøk oss på Bygg Reis Deg 2017

Bygg Reis Deg 2017 nærmer seg. 18.-21.oktober arrangeres Bygg Reis Deg for 27. gang på Norges Varemesse Lillestrøm. Dette er Norges viktigste møteplass for byggenæringen og vi er selvfølgelig tilstede.

Våre merkevarer på stand

Hultafors Group Norge representerer merkevarene Snickers Workwear, Solid Gear, Toe Guard, Dunderdon Workwear, Hultafors og Wibe Ladders. Vi står klare på Bygg Reis Deg for å ta en prat om en eller flere av disse.  

Snickers Workwear lanserer nytt sortiment synlighetsplagg og undertøy denne høsten og dette vil bli presentert på Bygg Reis Deg. Vi vil også selvfølgelig ha med de populære arbeidsbuksene våre og eksperter på arbeidstøy står klare til å svare på spørsmål du måtte ha.

Solid Gear og Toe Guard er relativt nye varemerker i Norge. Solid Gear består av vernesko i veldig god kvalitet og med en revolusjonerende komfort. Under Bygg Reis Deg vil vi presentere nyheten Star Camo Infinity GTX samtidig som vi vil ha flere andre modeller tilgjengelig for prøving.

Hultafors er selvfølgelig god representert under Bygg Reis Deg. Vi vil ha fokus på Hultafors tommestokken med de karakteristiske røde endene og vårt utvidet sortiment kniver og målebånd. Det vil også bli mulig å teste vår HBX håndsag i en sagkonkurranse hvor du kan vinne en flott verktøybærer med innhold.

Vi kommer til å ha et stillas fra Wibe Ladders på stand samt trappestiger og arbeidsbukker. Våre eksperter på sikkert arbeid i høyden vil stå klare for å svare på spørsmål.

Hvor finner du oss

Du kan møte oss på Bygg Reis Deg 18.-21.oktober i hall D, standplass D02-21. Standen vår kommer til å være godt synlig og vi håper du tar turen innom for en prat.

Trenger du billett?

Få gratis billette til Bygg Reis Deg ved å bruke vår kode sIBLly (siblly). Reserver billett her!