For distributører og håndverkere

Hultafors Group tilbyr et dynamisk utvalg av merker man kan stole på – enten man er distributør eller håndverker. Hvert varemerke i Hultafors Group har en felles lidenskap: å gi håndverkere det beste hva angår funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og generell produktivitet.

Hvert varemerke representerer ekspertise på sitt bestemte område og gir uovertruffen kunnskap og innsikt i de unike utfordringene som håndverkerne møter på jobben. Dette gjør det mulig for oss å tilfredsstille, ja til og med forvente, deres stadig nye behov ved å designe avanserte produkter som gjør arbeidsdagen sikrere, enklere og mer produktiv.

For distributørene er vårt utvalg av kvalitetsmerker en sterk kombinasjon som gir dem spennende merverdisynergier. Ved å samarbeide kan vi hjelpe dem med å gi bedre tilbud til kundene samtidig som vi bidrar til en enda mer lønnsom virksomhet.

Hultafors Group er representert på alle store markeder i Europa og har sine egne salgsselskaper i de viktigste markedene. Det største salgsvolumet finner vi imidlertid i den nordiske regionen. Hultafors Group har 620 medarbeidere og en årsomsetning på 1200 MSEK.