Dette er Hultafors Group.

 
 

Grunnlagt i

2006

Totalt antall medarbeidere

818

Omsetning

230 millioner euro

Salgssteder

10.000

En partner til å stole på.

Hultafors Group omfatter merkene Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety og Johnson Level. Sammen utgjør de en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere.

Hultafors Group tilbyr et sortiment av ledende merker som gjør at profesjonelle brukere alltid er i forkant i forhold til funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og generell effektivitet.

Hvert av merkene bidrar med kunnskap og innsikt i utfordringene som profesjonelle brukere møter hver dag. Kombinert med vårt felles engasjement for å holde profesjonelle brukere i forkant kan vi innfri om ikke overgå forventninger og levere produkter og løsninger som gjør arbeidsdagen tryggere, enklere og mer produktiv.

Hultafors Group er representert i alle større markeder i Europa og har egen salgsorganisasjon på de viktigste markedene. Konsernet er eid av Investment Latour AB, og hovedkontoret ligger i Hultafors utenfor Gøteborg i Sverige.

Kjerneverdier

Innsikt

Innsikt som tjener genuine behov.

Alt starter og slutter med våre kunder og brukere. Alt vi gjør, gjør vi for å dekke genuine behov. Vi inntar et «utenfra-inn»-perspektiv, og alle våre produkter og tjenester har sin opprinnelse i kundenes og den profesjonelle håndverkerens genuine behov. Vi arbeider for å gjøre en forskjell.

Respekt

Respekt for mennesker og planeten.

Vi har tiltro til våre kolleger og respekterer enkeltindividet. Vi forstår at det er menneskene og ikke selve selskapet som står bak et bra resultat. For oss er det viktig å støtte opp om samarbeid og personlig utvikling. Vi respekterer forskjeller og tar vårt samfunnsansvar alvorlig.

Tillit

Pålitelighet hele veien.

Vi er en samarbeidspartner til å stole på – hele veien, så vel internt som eksternt. Vi presterer til rett tid og i henhold til forventninger. Det er ikke bare tomme ord når vi sier at hensikten med vår eksistens er å skape en bedre dag for yrkesutøvere. Det er et løfte du kan stole på.

Entreprenørskap

Alt er mulig.

Vi er lidenskapelig opptatt av å utrette ting. Vi utvikler oss kontinuerlig gjennom å se etter muligheter og drive dem frem. Med åpent sinn søker vi nye retninger og løsninger som får virksomheten til å vokse. Vi er alltid klare til å handle og har som mål å levere den beste løsningen i hver enkelt situasjon. Slik får vi utrettet ting.

Øye for detaljer

Over forventningene.

Vår drivkraft er å overgå kundenes forventninger. Ved å rette oppmerksomheten mot detaljene i alle aspekter av virksomheten tilbyr vi en opplevelse av ypperste klasse. Vi vet at det lar seg gjennomføre – hele veien fra spirende idé til perfekt leveranse. Perfeksjon ned til minste detalj.

 

Visjon.

Å være det opplagte valget for profesjonelle brukere og den beste samarbeidspartneren for våre kunder.

Oppdrag.

Vi eksisterer for å skape en bedre dag for profesjonelle håndverkere så de kan få drivkraft og gjøre en god jobb. Nå og i fremtiden.

Profesjonelle brukere

Alle varemerkene våre er forent i et felles engasjement: Å sørge for at profesjonelle brukere ligger i forkant med hensyn til funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og generell effektivitet. Vi jobber for å innfri og også overgå forventninger med sikte på å levere produkter og tjenester som du kan stole på, i alle situasjoner.

Kunder

For distributører er vårt utvalg av premium-merker en effektiv kombinasjon som gir spennende verdiskapende synergier og fortjenestemuligheter. Dette kombinert med overlegen kundeservice gjør oss til en samarbeidspartner å stole på – hele veien

Kolleger

Vi er et kundeorientert selskap som tilbyr produkter av høy kvalitet og overlegen kundeservice. Det er noe som våre ansatte er svært stolte av, samtidig som de vet at de er en del av en kultur som bygger på tillit og respekt – et team å stole på.

Vår historie

En kort historie med røtter tilbake til 1800-tallet. Tidlig på 2000-tallet opplevde verktøyprodusenten Hultafors, som startet virksomheten med produksjon av tommestokker i 1883, stor ekspansjon gjennom en rekke oppkjøp.

Our story

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer