Ledelse
Ledelse
Ledelse

Ledelse

Martin Knobloch

Martin Knobloch

CHIEF EXECUTIVE OFFICER, CEO

Som administrerende direktør i Hultafors Group har Martin det overordnede ansvaret for å utarbeide, planlegge, implementere og integrere virksomhetens strategiske retning.

Før han begynte i Hultafors Group jobbet Martin i Bosch-konsernet, mest nylig som direktør for BSH Husholdningsapparater i region Nord-Europa. Han har tidligere arbeidet i BSH med virksomhetsstrategi, og han har vært sjef for produktmarkedsføring, ledet en produktavdeling og vært medlem i «Global Digital Business Board». Før han begynte i BSH, startet han sin karriere i Siemens-konsernet. Han har arbeidet i en rekke land i Europa samt i USA. Martin studerte produksjonsteknikk (Industrial Engineering) med fokus på bedriftsledelse (Corporate Management and Leadership) i tyske Karlsruhe og spanske Sevilla.

 Jens Eriksson

Jens Eriksson

CHIEF FINANCIAL OFFICER, CFO

Jens er ansvarlig for selskapets strategiske økonomiske planlegging, kontroll og regnskap. Jens er også ansvarlig for Hultafors Group sin M&A, IT og logistikk.

I tiden før han ble utnevnt til konstituert CFO i april 2021, og deretter ble utnevnt til CFO permanent i januar 2022, var Jens VP of M&A and Business development. Jens har tidligere jobbet som Director of Business Development i Investment AB Latour, Hultafors Groups holdingselskap. Før dette jobbet han for skjærings- og sveiseleverandøren, ESAB, der han hadde ulike roller knyttet til blant annet markedsføring, prising og strategiske prosjekter. Hans tidligere erfaring omfatter ulike roller innen ledelsesrådgivning. Jens har en mastergrad i anvendt matematikk fra Chalmers tekniske høyskole og en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Universitetet i Gøteborg.

Bas Teepe

Bas Teepe

CHIEF HUMAN RESOURCES OFFICER, CHRO

Bas er ansvarlig for Hultafors Group sin HR-strategi og leder bedriftsfunksjonene kommunikasjon og kvalitet.

Bas var konstituert i rollen som CHRO i Hultafors Group fra 1. juli 2021. I desember 2021 ble han ansatt i denne stillingen på permanent basis. Bas kom til Hultafors Group fra stillingen som Director of Global HR i Fristads. Her var han en viktig del av omstillingen av konsernet. Han definerte en ny strategi og løftet driftsresultatet. Før Fristads har Bas jobbet ca. 8 år i Kongsberg Automotive, et børsnotert selskap med 10.000 ansatte, hvor han var VP HR for et av de globale selskapene som rapporterte til konsernet.

Torbjörn Eriksson

Torbjörn Eriksson

PRESIDENT HARDWARE EUROPE

Torbjörn er ansvarlig for foretningsenheten Hardware Europe of Hultafors Group. Enheten leverer premium merkevarer innenfor flere utvalgte maskinvarekategorier, primært rettet mot bygg- og anleggssektorer. Hardware Europe-porteføljen inkluderer Hultafors, Wibe Ladders, Scangrip og Telesteps.

Torbjörn var tidligere CCO i Hultafors group, og tok seg av viktige kommersielle ressurser som markedsføring, forretningsutvikling, e-handel og digitalisering. Han ledet også Hultafors Group Market Operations, inkludert salgsselskaper i 14 land, samt eksport- og logistikkvirksomheten. Torbjörn har bakgrunn fra IT- og industrisektoren, der han har hatt ulike lederroller i selskaper som Cisco Systems, B&B TOOLS, Statoil Lubricants og Monier Roofing.

Anders Hülse

Anders Hülse

PRESIDENT PPE EUROPE

Anders er ansvarlig for foretningsenheten PPE (Personal Protective Equipment) Europe of Hultafors Group. Divisjonen leverer premium merkevarer i segmentet PPE (personlig verneutstyr). Produktene beskytter brukerne slik at risikoen for skader på arbeidsplassen minimeres. PPE Europe-porteføljen inkluderer Fristads AB, EMMA Safety Footwear, Hellberg Safety, Snickers Workwear og Solid Gear (inkludert merkene Toe Guard og EripioWear).

Før han begynte i Hultafors Group, var Anders administrerende direktør i Fristads, Kansas og Leijona, og han har vært i Fristads siden 2015. Anders har en bred bakgrunn fra ulike selskaper og roller og inngående kjennskap til vår bransje.

Dan Bohnsack

INTERIM PRESIDENT HARDWARE NORTH AMERICA

Social Media