Når hørselen teller.

 
 

Hellberg Safety utvikler og leverer hørselsvern og kommunikasjonsløsninger for alle som er utsatt for en betydelig mengde støy på jobb. I Hellberg Safety tar vi din hørsel på alvor.

Hellberg Safety er et internasjonalt selskap med over 50 års erfaring med utvikling av hørselsvern og kommunikasjonsløsninger.

Siden starten i 1962 har vi lagt vekt på å utvikle effektive og behagelige hørselsvern som eliminerer skadelig støy og samtidig gjør at du får med deg lyder som du ønsker å høre. Målet er at du skal bruke hørselsvernet 100 % av tiden du risikerer å bli utsatt for skadelig støy.

Investeringer i avansert teknologi og eget lydlaboratorium har gjort oss til en ledende aktør i utviklingen av nye typer hørselsvern. Vi er et internasjonalt selskap som investerer betydelige ressurser i å styrke våre samarbeidspartneres markedsføring og salg slik at du kan bli informert om våre unike løsninger.

Gjennom kunnskap, erfaring og fremtidsrettet teknologi tilbyr Hellberg løsninger som gjør våre samarbeidspartnere mer attraktive i markedet for personlig verneutstyr og bidrar til trivsel blant sluttbrukere som blir utsatt for støy.

BESØK HJEMMESIDEN TIL HELLBERG

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer