Verktøy til å stole på.

 
 

Hultafors utvikler innovative håndverktøy for profesjonelle brukere, som garanterer maksimal funksjonalitet, presisjon og kvalitet. Verktøy du kan stole på i alle situasjoner.

Spør en hvilken som helst profesjonell håndverker. Han eller hun vil fortelle deg følgende: «Skal det være ordentlige saker skal det være Hultafors.» 

Du kan være trygg på at dersom du velger et Hultafors-verktøy, får du et produkt med maksimal funksjonalitet, presisjon og kvalitet.    

Kunnskapen som Hultafors har om profesjonelle håndverkeres arbeidsdag er unikt. Det samme er den brede erfaringen. Det hele startet i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designet det som nå er den verdenskjente tommestokken. Siden den gang har vi utviklet og produsert verktøy for håndverkere i 130 år

Vi tilbyr et bredt utvalg av håndverktøy for alle typer profesjonelt håndverk. Våre produkter er utviklet i samarbeid med profesjonelle håndverkere, og har som mål å bidra til å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig. For eksempel er profesjonelle håndverkere med på å teste produktene helt til alle er fornøyd med resultatene. For oss er det den eneste måten å garantere at verktøyene faktisk fungerer samtidig som det forenkler jobben vår.    

Hultafors-produkter er designet med tanke på ditt beste. Vi jobber for å utvikle langvarige produkter i slitesterke materialer og med en ergonomisk utforming. På den måten kan vi sikre at produktene får maksimal levetid og samtidig redusere klimagassutslipp. Verktøy du kan stole på i alle situasjoner, hver dag.

LES MER

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer