Inventing workwear.

 
 

Snickers Workwear tilbyr avansert arbeidstøy for håndverkere som ønsker ultimat sikkerhet, beskyttelse og funksjonalitet

Da Snickers Workwear ble grunnlagt for mer enn 40 år siden, oppfant vi selve konseptet moderne arbeidstøy.

Helt siden den gang har den profesjonelle håndverkerens behov vært utgangspunktet for produktutviklingen og selve drivkraften for virksomheten.

Historien om Snickers Workwear startet i 1975, da en elektriker ved navn Matti Viio irriterte seg over at arbeidstøyet hans rett og slett ikke holdt mål. Han hadde flere ganger foreslått endringer på plaggene som han måtte jobbe i, uten å bli hørt. Til slutt tok han saken i egne hender og designet sitt eget arbeidstøy. "Det var min protest mot den etablerte arbeidstøyindustrien. Jeg ønsket å vise at vi arbeidere har stolthet og fagkunnskap, og at vi har like stort behov for respekt som alle andre samfunnsgrupper."

Siden den gang har Snickers Workwear ledet an i utviklingen av banebrytende arbeidstøy. I dag er vi en av Europas ledende merker i bransjen, og er representert i mer enn 20 land.

Vi kombinerer avansert design med overlegen funksjonalitet, komfort, beskyttelse og slitestyrke. Målet er å gjøre arbeidsdagen til hardtarbeidende håndverkere enklere, tryggere og mer produktiv.

BESØK VÅR HJEMMESIDE

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer