Prestasjon gjennom innovasjon.

 
 

Solid Gear tilbyr vernesko, og er fast bestemt på å være i forkant når det kommer til materialer og design. Vi går aldri på kompromiss med kvalitet, og sikrer prestasjon gjennom innovasjon.

Solid Gear ble etablert i 2004 med et formål om å modernisere vernesko.

Allerede med vår første vernesko viste vi hvordan gjennomtenkt design, avanserte materialer og nye teknologier kan revolusjonere hele produktkategorier.

Helt siden den gang har Solid Gear levert markedsledende vernesko for profesjonelle arbeidere. Arbeidet med hvert nye produkt starter i de barskeste arbeidsmiljøer - i gruver, på stillaser og fabrikkgulv. Her er vår mulighet til å gjøre en forskjell og bidra til en bedre arbeidsdag.

I dag har vi et bredt utvalg av vernsko som oppfyller både europeiske direktiver og kravene til brukere som ønsker det beste.

Erfaring fra praktisk bruk suppleres av harde laboratorietester, og sikrer at beskyttelse og ytelse overgår alle standarder. Våre profesjonelle brukere har det siste ordet. Først etter at produktene har gjennomgått harde tester i deres virkelighet vet vi at vi har levert. Prestasjon gjennom innovasjon.

BESØK VÅR HJEMMESIDE

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer