Sikkerhet i hvert trinn.

 
 

Wibe Ladders tilbyr et bredt utvalg av produkter og løsninger for arbeid i høyden. Vi setter alltid sikkerhet først, slik at du kan gjøre jobben effektivt uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Wibe Ladders er Nordens ledende leverandør av produkter og løsninger for arbeid i høyden.

I mer enn 80 år har vi ledet utviklingen av pålitelige stiger og stillaser som gjør at du kan utføre arbeidet på den sikreste og mest effektive måten.

Vår første stige ble produsert i 1929, i Mora i Sverige. Den var basert på en patent på en sekskantet stålprofil. Mannen bak den revolusjonære stålstigen var oppfinneren Anders Wikstrand. Sammen med finansmannen Victor Berg la han grunnlaget for selskapet. I dag drives selskapet fortsatt ut fra de samme prinsippene for kvalitet og sikkerhet, men de fleste produktene blir fremstilt i aluminium i stedet for stål.

Kjernen i virksomheten er fabrikken og lageret i Nässjö i Sverige. Her produseres mesteparten av produktsortimentet, og hvert år forvandles rundt 1200 tonn aluminium til stiger av våre 40 medarbeidere. Med egen fabrikk kan vi sørge for at alt vi produserer, holder høyeste kvalitet og er fremstilt på en reglementert måte med respekt for mennesker så vel som miljøet.

BESØK VÅR HJEMMESIDE

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer