Produktet gjør merkevaren.

 
 

Dunderdon har sømløst integrert både form og funksjon i sine klær, og hvert produkt tjener et formål enten du er håndverker eller ikke.

Dunderdon har sin opprinnelse i den svenske havnebyen Gøteborg i 1997 og er Sveriges mest innovative produsent av arbeidstøy.

Dunderdon ble etablert av snekkeren Per-Ivan Hagberg, og oppdraget har alltid vært å skape klær for håndverkere som verdsetter overlegen utførelse og smart design.

Fra starten av er hvert plagg utviklet med et formål der både form og funksjon er sømløst integrert.

Dunderdon selger sine produkter over hele verden og tilbyr et komplett utvalg av bukser, yttertøy, strikk, skjorter og tilbehør. Hvert produkt er skreddersydd for kravene som stilles i det moderne arbeidslivet, og representerer en glimrende kombinasjon av anvendelighet, mote og stil.

Til syvende og sist må hvert Dunderdon-produkt samsvare med Per-Ivans overordnede designfilosofi: “Ærlig og enkelt design er tidløs. Våre produkter skal representere godt håndverk og innovasjon samtidig som det aldri skal gå på kompromiss med passform og stil. Vi respekterer fortiden, men lener oss ikke på den. "

BESØK VÅR HJEMMESIDE

Denne siden bruker cookies. Ved å bruke Hultafors Gruppes nettsider, godtar du bruk av cookies. Les mer